woensdag, 19. september 2007 - 11:57

Utrechts Landschap viert 80-jarig bestaan met landgoedfestival

De Bilt

Stichting Het Utrechts Landschap viert haar 80-jarig bestaan met een uniek festival op landgoed Oostbroek. Op 22 en 23 september vormt het sfeervolle landgoed een podium voor diverse theater- en muziekvoorstellingen. Een feest voor jong en oud waar natuur en cultuur samenkomen.

Tussen het oude loofbos, de moerassen en bloemrijke graslanden treden diverse groepen op. Bezoekers kunnen genieten van de swingende band Fiddelhead, het koperkwintet PentaBrass of de exotische muziek van Caramba. Bigband Utrecht treedt op met de Surinaamse Jazzdiva Denise Jannah. Op de verschillende podia wisselen zowel klassieke als jazzy koren elkaar af. In de fruitschuur kunnen jong en oud luisteren naar vier verhalenvertellers.

Op een nieuwe manier vertellen zij samen een sprookje, ieder vanuit een eigen personage. Met een speciale duikboot kunnen kinderen met kapitein Kosto mee onder water. Wandel via de boomgaard, het bos en het moeras naar het landhuis en kom onderweg allerlei bijzondere figuren tegen!

Het landgoedfestival begint op beide dagen om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Meer informatie over de programmering vindt u op Utrechts Landschap
Provincie:
Tag(s):