woensdag, 29. augustus 2007 - 11:44

Vader rijdt opzettelijk vrouw en dochtertje tot twee maal toe aan

Deventer

Een man uit Deventer heeft zijn vrouw en negen maanden oude dochtertje tientallen meters met zijn auto meegesleurd. De vrouw en de baby raakten daarbij gewond. De 40-jarige man had ruzie met zijn vrouw gekregen, waarna hij in zijn auto stapte en wilde wegrijden.

Zijn 34-jarige vrouw wilde hem tegenhouden en ging voor de auto staan om hem het wegrijden te beletten. Zij had hun dochtertje van negen maanden op dat moment in een draagzak op haar rug. De man gaf vervolgens gas en daardoor belandde de vrouw op de motorkap.

Na enige tijd stopte de auto, waardoor de vrouw van de motorkap af kon komen. Zij probeerde haar man, de bestuurder, aan te spreken bij het portier. De man gaf echter opnieuw gas, waardoor de vrouw en de baby enkele tientallen meters werden meegesleurd. Zij belandden uiteindelijk op straat. De vrouw liep schaafwonden aan arm en knie op. De baby liep een wond op aan de bovenlip. De man is doorgereden, maar kon later op de avond worden aangehouden door de politie. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):