dinsdag, 11. september 2007 - 18:45

Vakantie 2008: ontdek het onbekende

Utrecht

De komende Vakantiebeurs heeft veel nieuws te bieden, allereerst met het prikkelende hoofdthema in 2008: 'Discover the undiscovered'.
"Oftewel, welke belevingsvolle plekken of activiteiten zijn nog niet bekend bij de gemiddelde vakantieganger", zegt projectmanager Gerben Hardeman van VNU Exhibitions. Maar ook kunnen bijvoorbeeld onder de noemer 'nieuwe subthema's' worden gerangschikt Festivals & Events, Wildlife, Hiking & Cycling en Kids & Go.

De Vakantiebeurs 2008 wordt gehouden van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari in hal 1 t/m 3 en hal 7 t/m 12 van Jaarbeurs Utrecht.

''Ons nieuwe beursthema biedt de prachtige mogelijkheid om tot dusverre zo goed als geheime vakantietips breder onder de aandacht te brengen. Wat te denken van hulp bieden aan een olifantenweeshuis, op het dak van een trein Ecuador ontdekken, wakker worden met een cheeta aan de rand van je zwembad of een rangercursus in Afrika. Maar ook binnen de bekende vakantielanden zijn voor de gemiddelde vakantieganger onvermoede activiteiten te ondernemen, zoals een vulkaanfietstocht in Duitsland of met een gids op zoek naar wolven in de Mercantour''.
Categorie:
Tag(s):