zaterdag, 1. september 2007 - 10:22

Vakantie-fotowedstrijd op Welkom in Zuidhorn.nl

Zuidhorn

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een vakantiefotowedstrijd op Welkominzuidhorn.nl. Ook nu maken de inzenders kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Rudie Wiersma Fotografie te Zuidhorn De eerste prijs is een Fotoalbum twv € 45. De tweede prijs en derde prijs: tegoedbonnen twv € 25 en € 15 te besteden bij Rudie Wiersma.

Bij dit album heb je nu de mogelijkheid om vanachter je computer een echt fotoalbum te maken. Voor vier tientjes heb je al een prachtig gebonden album. Dat is niet duurder dan je vakantiefoto´s laten afdrukken! Je kunt er teksten bij plaatsen, de foto´s bewerken waar nodig en de mooiste foto doe je natuurlijk op het omslag.

Om u gratis kennis te laten maken met dit album organiseert www.welkominzuidhorn.nl in samenwerking met Rudie Wiersma Fotografie deze wedstrijd. Stuur voor 1 oktober uw mooiste vakantiefoto naar info@welkominzuidhorn.nl en maak kans op zo’n album.

De foto’s worden door een vakkundige jury beoordeeld. Deze jury bestaat uit : Arend Jan Zwarteveen fervent amateurfotograaf, Margot Brekelmans, kunstenares en Aernout Steegstra, fotograaf bij Rudie Wiersma. De mooiste foto’s worden beloond met een album of een tegoedbon. Fotografeert u niet digitaal dan kunt u de foto’s naar de winkel in Zuidhorn brengen.
Provincie:
Tag(s):