zaterdag, 7. juli 2007 - 17:12

Van Marwijk: 'Feyenoord is nog niet uitgekocht'

De selectie van Feyenoord is nog niet rond. Trainer Bert van Marwijk wil nog enkele spelers halen. Intussen temperde hij de hoge verwachtingen van de fans. "Een succesvol elftal koop je niet zomaar."

Feyenoord trainde zaterdag voor het eerst in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen. De supporters waren massaal toegestroomd en de positieve sfeer was voelbaar. "Ik snap de euforie. Maar we hebben nog geen punt en het zal niet eenvoudig zijn om binnen no time Ajax, AZ en PSV te achterhalen. Een voorbeeld is Chelsea, dat ook de Champions League niet heeft kunnen kopen. Ik loop niet weg voor hoge verwachtingen, maar we moeten wel realistisch blijven."

Van Marwijk hoopt dat Romeo Castelen nog een jaartje in Rotterdam blijft. Evenals Royston Drenthe. Maar ook hier blijkt hij vooral realist. "In principe is Royston onverkoopbaar, maar als er zodanige bedragen op tafel komen dat de club het niet kan weigeren, wordt het lastig. In dat geval zou een verhuur een mooie optie zijn. Het belangrijkste is dat hij blijft."

"Uitgekocht zijn we nog niet, maar dat ben je nooit op dit niveau. We moeten alert blijven wat de markt brengt en rekening houden met mogelijke verkopen. De voorste linie is met alleen Makaay in de spits karig bezet. We zoeken nog één en misschien wel twee aanvallers. Daarnaast kijken we nog met een schuin oog naar een controlerende middenvelder", aldus Van Marwijk.
Categorie:
Tag(s):