maandag, 18. juni 2007 - 14:06

Van Marwijk krijgt warm welkom in De Kuip

Bert van Marwijk kreeg bij zijn rentree in De Kuip een warm welkom van de toegestroomde Feyenoord-supporters. De Limburger werd maandag officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer.

Van Marwijk was gevleid door de hartelijke ontvangst bij de club, die hij eerder van 2000 tot 2004 onder zijn hoede had. De 55-jarige heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan Feyenoord.

"Ik heb altijd een goed gevoel aan Feyenoord overgehouden. Dat ik de opvolger van Erwin Koeman zou worden, had ik nooit gedacht, omdat ik nog niet zo lang weg ben bij de club."

De oud-trainer van Fortuna Sittard en Borussia Dortmund heeft alle vertrouwen in een positieve toekomst van de stadionclub. "Ik ben op deze aanbieding ingegaan, omdat er voldoende aanwijzingen zijn dat er met ingang van komend seizoen een elftal komt te staan, waarmee we het gaan redden. Ik heb zelf al diverse spelers gesproken en ook de Feyenoord-spelers onderling proberen met eventuele aanwinsten te communiceren."

Dat Van Marwijk vijfde keus is, deert de oefenmeester niet. ,,Of ik nou nummer één of nummer honderd ben, dat interesseert me niet. Ik had het niet gedaan als ik niet het gevoel had gehad dat ze me graag wilden hebben."
Categorie:
Tag(s):