donderdag, 14. juni 2007 - 21:47

Van Marwijk sprak al met mogelijke aankopen

Bert van Marwijk wil snel een aantal nieuwe aankopen presenteren bij Feyenoord. De kersverse trainer van de Rotterdammers heeft al een aantal spelers op het oog.

"Ik heb ook zelf met een aantal jongens gesproken. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. Ik kon Feyenoord in ieder geval niet langer laten wachten", aldus Van Marwijk. "Ik wilde uitgebreid de tijd nemen om er goed over na te denken. Er is bij Feyenoord veel gebeurd en ik wilde kijken wat de mogelijkheden zijn voor het elftal. In de twee weken die ik nodig had om een beslissing te nemen heb ik de indruk en de aanwijzingen gekregen dat er volgend seizoen een elftal komt waar ik achtersta. Feyenoord heeft veel moeite voor me gedaan en is me zelfs achterna gereisd op mijn vakantie. Daar heb ik een heel positief gevoel aan overgehouden."

Kwaliteit zal voorop staan bij het aantrekken van nieuwe spelers. "Dat is het belangrijkste. Ik heb een plaatje geschetst en als dat wordt gerealiseerd dan zou het helemaal perfect zijn. Maar ik heb wel aangegeven waar volgens mij de prioriteiten liggen. Ik heb zelf al een aantal spelers benaderd en heb voldoende vertrouwen dat het goed zal komen."
Categorie:
Tag(s):