vrijdag, 31. augustus 2007 - 18:51

Veiligheidsrisico’s beperkt met de komst van ISX Beveiliging

Amsterdam

Met ingang van 1 september zal het oorspronkelijk in Amstelveen gevestigde ISX beveiliging, een nevenvestiging openen in Volendam. Met de komst van een actieve mobiele surveillance-unit zullen de veiligheidsrisico’s voor ondernemers en particulieren aanzienlijk verbetert worden. Op dit moment is er namelijk nog geen beveiligingsbedrijf dat een vestiging in dit deel van Noord-Holland heeft.

Doordat het bedrijf zich een klein werkgebeid gunt kunnen de beambten zeer snel ter plaatse zijn in geval van een calamiteit. De maximale aanrijtijd bij normaal verkeer betreft 20 minuten vanaf het kantoor aan de Julianaweg in Volendam.

Daarnaast zal ISX de alarmopvolging van privé woonhuizen op zich nemen. Al dan niet op een collectieve manier of in samenwerking met de gemeente of politie als buurtpreventie project. Op dit gebied is ISX al zeer succesvol in Amstelveen in de wijk Patrimonium (in de volksmond de Goudkust) waar het aantal inbraken na de start van het buurtpreventieproject met 100% is teruggebracht naar 0.
Provincie:
Tag(s):