zondag, 24. juni 2007 - 23:06

Venlonaar koelt zijn woede op 'stalen ros'

Venlo

Een 24-jarige man uit Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij de openbare orde verstoorde in het centrum.

Agenten zagen de man woedend vanaf de Parade de Gasthuisstraat oplopen. Hevig tierend en schreeuwend liep hij in de richting van een groep mensen. Agenten besloten de man tegen te houden en aan te spreken. De man was woedend en gaf aan dat één van de personen uit de groep tegen zijn vriendin was aangelopen. Vrienden van de man gaven aan dat ze hem naar huis zouden brengen. De agenten lieten de man doorlopen en zagen dat hij tierend en schreeuwend zijn weg vervolgde. De agenten spraken de man nogmaals aan en sommeerden hem de stad te verlaten. Hierop fietste het groepje waarbij de man behoorde de Grote Kerkstraat op.

De man bleef aan het schreeuwen, stapte vervolgens van zijn fiets en gooide deze midden op de weg. Daarna sprong hij bovenop zijn fiets en begon zich hierop af te reageren. De agenten besloten wederom in te grijpen en hielden de man aan wegens het verstoren van de openbare orde.
Provincie:
Tag(s):