dinsdag, 25. september 2007 - 14:08

Verbouwing en verhuizing gemeentehuis Heerenveen

Heerenveen

Vanaf maandag 1 oktober wordt de begane grond van het gemeentehuis van Heerenveen verbouwd. Tijdens de verbouwing zit de afdeling Publiek in het oude Arbeidsbureau aan de Troelstralaan. De verbouwing is noodzakelijk om te voldoen aan de eisen voor wat betreft de brandveiligheid, de veiligheid van de medewerkers en een betere dienstverlening. Naast de verbouwing voert de gemeente ook enkele veranderingen door in de werkwijze. De verbouwing duurt ongeveer negen maanden.

Er verandert, naast de tijdelijke locatie, ook iets in de dienstverlening van de afdeling Publiek. Voor alle vragen over burgerzaken (bijvoorbeeld reisdocumenten, aangiften en rijbewijzen), belastingen en vergunningen kunnen mensen voortaan terecht bij één balie. Is de vraag te ingewikkeld, dan wordt deze voorgelegd aan een van de specialisten uit de backoffice. De nieuwe manier van werken zorgt ervoor dat de gemeente haar inwoners nog beter en sneller kan helpen.

Een andere belangrijke verandering is de verruiming van de openingstijden. Deze verruiming geldt voor een proefperiode van een jaar. Vanaf 1 oktober is de afdeling Publiek op de volgende tijden geopend: maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, dinsdag van 8.00 tot 12.30 uur en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Maandag 1 oktober is de afdeling vanaf 11.00 uur geopend.
Provincie:
Tag(s):