maandag, 1. oktober 2007 - 13:10

Verbouwing gemeentehuis H-S

Hoogezand-Sappemeer

Het gemeentehuis van Hoogezand-Sappemeer wordt op dit moment ingrijpend verbouwd. Doel van de verbouwing in het gemeentehuis is om de dienstverlening nog verder te verbeteren. Op één plek kan de bezoeker straks met al zijn vragen terecht als hij naar het gemeentehuis komt, via de telefoon vragen stelt of via de website informatie zoekt of de webwinkel bezoekt.

Dit betekent dat de gemeente de hoofdingang herkenbaar en toegankelijk maakt, dat publieksdiensten bij elkaar in één publieksruimte worden gezet en dat de vormgeving van de begane grond hierop aangepast wordt. Ook kunnen bezoekers voor alle vragen op dezelfde tijdstippen terecht, want alle balies krijgen dezelfde openingstijden.

De verbouwing vindt in vier fasen plaats, zodat er steeds voldoende ruimte is om de dienstverlening aan de burgers zo goed mogelijk door te laten gaan.

De verwachting is dat de nieuwe receptie en de balies in de tweede week van oktober (week 41) operationeel zijn. Dan kan de volgende fase van start gaan: het creëren van een eigen ingang voor het gemeentehuis, zodat het CKC 't Kielzog ook een eigen ingang gaat krijgen.
Provincie:
Tag(s):