maandag, 7. mei 2007 - 16:02

Verdachten van vernielingen aan voertuigen opgepakt

Heerlen

De politie heeft drie jongens uit Heerlen aangehouden die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de vernielingen aan tientallen auto’s in de nacht van 4 op 5 mei. In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie op de Parallelweg in Heerlen een 17-jarige Heerlenaar aan, die een afgebroken verkeersbord bij zich had.

In het onderzoek dat daarop volgde hield de politie zaterdag nog twee Heerlenaren van 17 en 20 jaar als verdachten aan. Twee van de drie aangehouden jongens blijken op de route vanaf de Honigmanstraat, Geerstraat, Laanderstraat naar de Parallelweg meerdere vernielingen te hebben gepleegd.

Zo liep een van hen over een geparkeerde auto, werden meerdere reclameborden, die om lantaarnpalen staan, stuk geschopt en vernielden zij van diverse geparkeerde auto’s de spiegels of ruitenwissers.

De aangehouden verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Niet alle benadeelden van de vernielingen hebben bij de politie aangifte gedaan. De politie roept deze mensen op dit alsnog te doen.
Provincie:
Tag(s):