woensdag, 12. september 2007 - 10:58

Verhuurbedrijf moet letterlijk 'strontruimen'

Groningen

Rubingh’s verhuurbedrijf werd woensdagmorgen gedwongen hun eigen shit op te ruimen, op een wel heel letterlijke manier. Het kamerbemiddelingsbureau van Rubingh heeft zich de woede van ROOD over zich heen gehaald door de huurders ronduit schandalig te behandelen. Na het horen van de klachten van de huurders hebben de SP-jongeren besloten met gelijke munt terug te betalen en de stoep van het verhuurbedrijf vol te storten met mest.

De reden van deze ludieke aanpak is de onwil van Rubingh om zijn huurders uit de rotzooi te halen. Zelfs nadat er door achterstallig onderhoud leidingen gesprongen waren en een studentenpand onder water stond, wilde Rubingh de huurders niet helpen. De huurders hebben vervolgens zelf actie ondernomen en de rotzooi door een bedrijf laten opruimen. De verklaring van Rubingh was dat de huurders hun eigen boontjes maar moesten doppen, omdat Rubingh gesloten was vanwege een feestdag.

'Ronduit schandalig', vindt ROOD-woordvoerder Leon Botter. 'We stonden hier in 2004 ook al om Rubingh de oneervolle titel ‘Huisjesmelker van het jaar’ te bezorgen. Ze hebben zich er blijkbaar niet al te veel van aan getrokken, zoals blijkt uit de gruwelverhalen van de huurders. Niet alleen laten ze je met je voeten in het water staan, ze proberen ook nog eens de gang naar de huurcommissie te belemmeren!', aldus Botter.
Provincie:
Tag(s):