vrijdag, 28. september 2007 - 15:12

Verkeersdeelnemers op de bon

Regio

Door de politie zijn donderdag op diverse plaatsen in de provincie controles gehouden en zijn er meerde verkeersdeelnemers bekeurd. Tijdens een motorsurveillance op de Schutstraat, Het Haagje en het Krakeel in Hoogeveen werd één fietser bekeurd voor het rijden door rood licht, drie autobestuurders voor het niet dragen van de gordel en één bromfietser voor het rijden op het trottoir en het negeren geslotenverklaring door bromfietser.

Bij een controle in Coevorden werden acht bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid, één voor het kleven met een snelheid van 150 km/u, één keer geen geldige APK en één keer voor het niet dragen van de autogordel.

Zes fietsers op de Roderweg in Peize werden bekeurd voor het rijden door het rode licht. Ook kregen twee personen een bon voor het niet voeren van de fietsverlichting.

Donderdagavond werd er een verkeerscontrole in en rond Westerbork gehouden en zijn diverse automobilisten bekeurd, 160 automobilisten hebben geblazen; een 55-jarige man uit Nieuw Ballinge werd beboet voor het rijden onder invloed. De man had een promillage van 0,6 promille. Verder werden zeven automobilisten beboet voor een snelheidsovertreding en nog eens zeven voor andere overtredingen, zoals het niet voeren van fietsverlichting het niet hebben van de juiste papieren en het niet dragen van de autogordel.
Provincie:
Tag(s):