vrijdag, 16. november 2007 - 10:33

Verkeershinder door wegwerkzaamheden

Regio

Vanaf vrijdag 16 november is er verkeershinder op de Westelijke Ringweg Groningen. Op maandag 19 november starten er werkzaamheden aan de weg Groningen - Winsum - Lauwersoog en aan de weg Winschoten - Blijham - Nieuwe Pekela.

In verband met het vervangen van een voegovergang in de Westelijke Ringweg (Laan 1940-1945), ter hoogte van de ongelijkvloerse kruising Westelijke Ringweg/Hoendiep, wordt een gedeelte van de Westelijke Ringweg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

- vrijdag 16 november, 18.00 uur tot maandag 19 november 2007, 05.00 uur.

De afsluiting betreft de westelijke rijbaan (richting Vrijheidsplein) gelegen tussen de afrit naar het Hoendiep en de toerit vanaf de Suikerunie.

Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via het onderliggende wegennet. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Groningen - Winsum - Lauwersoog (N361)

In verband met asfalteringswerkzaamheden op de provinciale weg N361, ter hoogte van Noorderhoogebrug, wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

- maandag 19 november, 20.00 uur tot dinsdag 20 november 2007, 06.00 uur.

De afsluiting betreft de rijstrook richting Winsum, gelegen tussen de Oostelijke Ringweg (Beneluxweg, N46) en de kruising Groningerweg/Winsumerweg/Berlageweg.

Het verkeer vanuit Winsum richting de Oostelijke Ringweg ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Het bedrijventerrein Noorderhoogebrug is bereikbaar vanuit de richting Winsum.

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Het fietspad blijft beschikbaar voor (brom)fietsers. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Winschoten - Blijham - Nieuwe Pekela (N367)
In verband met de aanleg van een rotonde in de provinciale weg N367 (Oostelijke rondweg Winschoten), ter hoogte van de Renselbrug, wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

- maandag 19 november, 06.00 uur tot vrijdag 23 november 2007, 18.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Lijnbaan tot de aansluiting met de Blijhamsterweg te Winschoten.

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.
Provincie:
Tag(s):