donderdag, 14. juni 2007 - 16:30

Verkeershinder op Vlakebrug door werkzaamheden

Van maandag 18 juni tot vrijdag 20 juli voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de Vlakebrug in de N289 tussen Kapelle en Kruiningen. Gedurende deze periode is er voor het verkeer in beide richtingen slechts eén rijstrook beschikbaar. De doorgang voor het verkeer wordt tijdelijk via verkeerslichten geregeld.

Het verkeer op de N289 dat gebruik maakt van de Vlakebrug moet hierdoor rekening houden met verkeershinder en een langere reistijd. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt op de brug vernieuwd.

Tijdens de werkzaamheden op de Vlakebrug is er doorgang voor het fietsverkeer, maar wordt voor beide rijrichtingen gebruik gemaakt van één fietspad. Op borden wordt de tijdelijk gewijzigde situatie voor het fietsverkeer aangegeven.

De werkzaamheden aan de Vlakebrug vinden plaats om de veiligheid en de doorstroming te verhogen. In september van dit jaar wordt tevens gestart met het vernieuwen van het asfalt van de Postbrug tussen Kapelle en Yerseke.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de Vlakebrug is beschikbaar via de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Op www.vananaarbeter.nl is tevens informatie beschikbaar over het groot onderhoud dat Rijkswaterstaat uitvoert.
Provincie:
Tag(s):