woensdag, 26. september 2007 - 12:05

Verkoop kinderpostzegels weer van start

Groningen

De verkoop van de jaarlijkse kinderpostzegels is weer van start gegaan. Woensdag 26 september gaan er 240.000 kinderen uit groep 7 en 8 van ruim 5.500 basisscholen in Nederland de straat op om de kinderpostzegels en kaarten te verkopen.

De zegels hebben een bijslag van € 0,22 per postzegel en worden op 6 november uitgebracht door TNT Post. Het publiek kan ook een donatie op het bestelformulier invullen. De opbrengst van de actie gaat naar uiteenlopende projecten voor kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland.

Het thema van de Kinderpostzegelactie 2007 is 'Een Veilig Thuis'. Kinderpostzegels wil voor alle kinderen een gezonde, stimulerende en liefdevolle omgeving waarin ze kunnen leren en werken aan hun toekomst. Sommige kinderen hebben niet zo'n veilige haven. Omdat ze gevlucht zijn. Omdat ze ziek zijn of omdat er veel ruzie is. Omdat ze belanden in de jeugdcriminaliteit of moeten werken voor het gezinsinkomen. Kinderpostzegels helpt deze kinderen zodat ze zich weer veilig en geborgen voelen.
Provincie:
Tag(s):