dinsdag, 13. februari 2007 - 7:37

Vermiste David en Romy terug

Amsterdam

De vermiste tieners David Maltha (14) en Romy Heesbeen (13) zijn gevonden. Over de details is nog niets bekend gemaakt, maar de kinderen zijn in ieder geval terug zo, meldt de politie dinsdagmorgen.

De vader van David, filmproducent San Fu Maltha, deed maandagavond nogmaals een oproep bij RTL Boulevard aan zijn zoon "We zijn niet boos David, maar kom alsjeblieft naar huis".

Afgelopen woensdag verdwenen de twee toen ze op weg naar school gingen. De fiets van David werd teruggevonden bij het station, en getuigen hadden gezien dat de twee in de trein naar Amsterdam zaten. Vrijdag ontving de vader van David een SMS-je waarin stond dat alles goed ging.

Zondagavond zond de politie een politiebericht uit om David en Romy te traceren. Woensdagmiddag zijn ze gezien in Amsterdam in de Van Baerlestraat en 's avonds in de omgeving van de Wibautsraat.

De verliefde tieners werden aangetroffen in een woning in Amsterdam. Volgens nog onbevestigde bronnen zou dit in de stdadsdeel Buitenveldert zijn. In de woning was ook een ander persoon aanwezig die meegenomen door de politie voor verhoor.
Provincie:
Tag(s):