woensdag, 18. juli 2007 - 22:10

Vermoorde schoonmaker 'Onder de loep'

Enschede

In het kader van het onderzoek naar de dood van een 56-jarige man die werd aangetroffen in de school aan de BW ter Kuilestraat in Enschede wordt donderdagavond 19 juli 2007 bij TV Oost een extra aflevering van het opsporingsprogramma Onder de Loep uitgezonden.

In deze uitzending zullen Politie Twente en Openbaar Ministerie met beeldmateriaal, van onder andere de fiets, kleding en sieraden, aandacht vragen voor het onderzoek. De buurtbewoners van Stadsveld en omgeving zijn met een bewonersbrief opgeroepen om naar de uitzending van Onder de Loep op TV Oost te kijken.

Mensen die naar aanleiding van de uitzending informatie hebben die de politie kan helpen bij het oplossen van het misdrijf, kunnen vanaf donderdag 19 juli na 18.00 uur bellen met het rechercheteam, telefoon 0800 - 455 55 55 (gratis). Uiteraard kan men ook bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Na de uitzending kunnen mensen hier alles over dit onderzoek teruglezen.

Zoals bekend is op vrijdag 6 juli 2007 de 56-jarige man dood aangetroffen in de school aan de BW ter Kuilestraat in Enschede. Bij de sectie op het lichaam van de Enschedese schoonmaker is gebleken dat hij door messteken om het leven is gebracht.

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie Twente is volop met het onderzoek bezig. Maandag 9 juli heeft het TGO in deze zaak een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige dood van de schoonmaker.
Provincie:
Tag(s):