maandag, 17. september 2007 - 14:10

Vervolg aanleg rotonde Mozartlaan Holtenbroek

Zwolle

De Mozartlaan in Holtenbroek wordt opnieuw ingericht en voorzien van een rotonde. Met de werkzaamheden is eerder dit jaar gestart. De tweede fase van de werkzaamheden staat voor de deur. Deze start op maandag 1 oktober 2007 en duurt tot vrijdag 30 november 2007. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

Tweede fase
Tijdens de tweede fase van de werkzaamheden wordt de oostelijke rijbaan aangelegd (aan de kant van het Sweelinckplein). De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van de fundering en trottoirbanden en asfalteringswerkzaamheden. Deze laatste werkzaamheden staan gepland voor de herfstvakantie (de week van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober 2007).

Gevolgen voor het verkeer
Het verkeer op de Mozartlaan rijdt tijdens de eerste week van oktober nog over de westelijke rijbaan (kant van het Deltion College, huidige situatie).

In de tweede week van oktober zal het verkeer via de oostelijke rijbaan (kant Sweelinckplein) Holtenbroek in- en uitrijden. Tijdens de aanleg van de deklagen (in de herfstvakantie) is het deel van de Mozartlaan tussen de Händellaan en Zwartewaterallee afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer van en naar Holtenbroek wordt deze week omgeleid via de Zwartewaterallee / Monteverdilaan / Gombertstraat / Händellaan en vice versa.

Provinciale bijdrage
De werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Overijssel. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.
Provincie:
Tag(s):