maandag, 14. mei 2007 - 15:56

VieCuri ontvangt speelgoed van IKEA

Venlo

IKEA Eindhoven heeft de VieCuri ziekenhuizen in Noord-Limburg zes pallets speelgoed en kindermeubilair cadeau gedaan. VieCuri dankt de schenking aan een van haar medewerkers, die op tweede kerstdag bij IKEA Eindhoven een wens in de wensboom hing. Uit achtduizend wensen, werd de wens van de medewerkster van het VieCuri ziekenhuis uitgekozen.

“We doen graag iets extra’s voor kinderen�, zegt marketingmanager Robert Keepers van IKEA bij de overhandiging in VieCuri. IKEA Eindhoven wil maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom sprong de wens van VieCurimedewerker Susanne Dols er echt uit. “Nu ik hier zie hoe blij iedereen met het speelgoed en de materialen is, weet ik zeker dat we de goede keus hebben gemaakt!�, aldus Keepers.

De kinderproducten die nu geleverd zijn, passen goed binnen een afdeling Revalidatie, waar uitdagend materiaal aanwezig hoort te zijn om de kinderen op een speelse manier te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling. De medewerkers van VieCuri zijn erg blij met de prijs.
Provincie:
Tag(s):