donderdag, 27. september 2007 - 13:34

Vijf dagen lang gratis met de trein

Apeldoorn

Scholieren en forensen uit de wijken De Maten, Woudhuis en Osseveld (Apeldoorn) en uit de gemeente Voorst kunnen binnenkort vijf dagen lang gratis reizen met de trein binnen de regio Stedendriehoek.

Van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 9 november kunnen bewoners binnen de driehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen met de trein. Met deze actie willen de regiogemeenten, provincie en de Nederlandse Spoorwegen (onder de naam OV Stedendriehoek) het gebruik van het openbaar vervoer in de stedendriehoek stimuleren.

Geïnteresseerden bepalen zelf welke vijf dagen zij willen reizen binnen de periode van twee weken, met uitzondering van het weekend. Een vervoerbewijs kunnen bewoners online aanvragen via de website www.ovstedendriehoek.nl.

Geïnteresseerden kunnen de kaart ook aanvragen bij het promotieteam van OV Stedendriehoek dat op vrijdag 12 oktober van 13.00 – 17.00 uur aanwezig is in het centrum van Twello en op zaterdag 13 oktober van 11.00 – 16.00 uur op het winkelcentrum Het Fort in Apeldoorn. De ‘gratis 5-retourkaart’ kan men aanvragen tot en met 14 oktober .

OV Stedendriehoek is een initiatief van de provincie Gelderland en de regio Stedendriehoek in samenwerking met Veolia Transport Veluwe, ProRail en de Nederlandse Spoorwegen. OV Stedendriehoek staat voor snel en comfortabel reizen met trein en Stationsbus binnen de Stedendriehoek.
Provincie:
Tag(s):