donderdag, 27. december 2007 - 10:43

Vijf gewonden bij verkeersongeval Arnhem

Arnhem

Bij een verkeersongeval tussen een auto en een taxi in Arnhem zijn donderdagochtend vroeg vijf personen gewond geraakt waarvan twee ernstig. Het ongeval gebeurde rond kwart over vijf op de kruising van de Velperweg met de Van Remagenlaan.

De twee slachtoffers met de ernstigste verwondingen zijn een 22-jarige automobilist en een 33-jarige taxichauffeur, beiden uit Arnhem. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht en waren nog niet in staat een verklaring af te leggen. De overige slachtoffers, een 25-jarige vrouw uit Maarsbergen, een 27-jarige Velpenaar en een 30-jarige man uit Ugchelen waren passagiers van de taxichauffeur en hadden lichte verwondingen. Zij konden na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Volgens getuigen was de 22-jarige met zijn personenauto vanaf de Van Remagenlaan de kruising opgereden en daarbij in botsing gekomen met de 33-jarige, die over de Velperweg reed. De 22-jarige wordt ervan verdacht door rood te zijn gereden. Van beide bestuurders is bloed afgenomen om te kijken of uit te sluiten dat er drank in het spel was. De afdeling verkeersongevallenanalyse stelt een onderzoek in naar de toedracht.
Provincie:
Tag(s):