woensdag, 19. september 2007 - 19:25

VIP-avond en Luxe reizen op vakantiebeurs 2008

Utrecht

De Vakantiebeurs 2008 wordt versterkt met een themaroute Exclusieve Reizen en een VIP-avond Travel Deluxe. Het aanbod van exclusieve reizen zou eind februari volgend jaar worden gepresenteerd op het 'reizen in stijl'-event Travel Deluxe in de Passengers Terminal Amsterdam. Het blijkt echter niet haalbaar om een representatief aanbod voor de bezoekers neer te zetten aangezien een deel van de aanbieders voor de Vakantiebeurs heeft gekozen.

Gezien deze ontwikkeling heeft VNU Exhibitions besloten Travel Deluxe als 'stand alone' event stop te zetten en in plaats daarvan een Travel Deluxe VIP-avond en het thema 'luxe reizen' te integreren in Vakantiebeurs 2008.

Gerben Hardeman van VNU Exhibitions, projectmanager van beide beurzen: ''Bij een eerste toetsing in de markt constateerden wij voldoende animo voor Travel Deluxe, maar uiteindelijk bleek het aanbod voor de bezoekers te beperkt om van een volwaardig evenement te kunnen spreken. Met name partijen di! e een breder aanbod hebben dan luxe reizen, bijvoorbeeld Caribische specialisten en specialisten op het gebied van Zuidelijk Afrika, gaven de voorkeur aan deelname aan de Vakantiebeurs. Logische keuze was om te kijken hoe we wel aan de toenemende vraag naar luxe vakanties en reizen op maat tegemoet kunnen komen."
Categorie:
Tag(s):