maandag, 17. september 2007 - 16:29

Voetballers in actie voor doodzieke kinderen

Cuijk

Afgelopen zondag is officieel de actie gestart van het eerste elftal van voetbalvereniging JVC uit Cuijk. Voor aanvang van de wedstrijd is bekend gemaakt dat zij voor ieder doelpunt dat het team dit seizoen maken één euro gestort wordt op de bankrekening van Tim Foundation. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar stofwisselingsziekten en met name de Ziekte van Leigh.

De oprichters, Nancy en André Polderman hebben zelf een zoontje van 5 jaar dat lijdt aan deze ernstige ziekte. Zij hopen met de stichting te bereiken dat er meer onderzoek naar deze ziekte gedaan kan worden zodat niet alleen hun eigen kind maar ook vele andere kinderen hierdoor geholpen kunnen worden.

Het idee werd geopperd door de opa van Tim, George Winkemius die sportmasseur is bij dit elftal. Het eerste team van JVC was direct enthousiast. Zij hopen dit seizoen dan ook extra veel doelpunten te maken.

Voor Tim Foundation zijn er ook tijdens de Vierdaagse van Nijmegen en de van Z-tot-Z tocht in Zeewolde leuke sponsoractiviteiten door de deelnemers opgezet.

Nancy Polderman, medeoprichter van Tim Foundation en moeder van Tim: “Wij zijn heel blij met dit initiatief en hopen natuurlijk dat er meer elftallen en misschien wel supporters het voorbeeld volgen�.
Voor wie ook sponsor wil worden van Tim Foundation of meer wil weten over de ziekte van Leigh: Tim Foundation.
Provincie:
Tag(s):