maandag, 12. november 2007 - 13:12

Voetbalster mishandeld door supporter

Enschede

Een 30-jarige man uit Enschede werd zondag 11 november aangehouden, omdat hij tijdens een voetbalwedstrijd tussen de damesteams van de Enschedese Boys en SV Almelo een 18-jarige speelster van de Almelose ploeg heeft mishandeld.

Op zondag 11 november werd omstreeks 16.00 uur een mishandeling gemeld op het sportcomplex van de Enschedese Boys aan de Geessinkweg in Enschede. Een 30-jarige man uit Enschede had een 18-jarige speelster van SV Almelo in het gezicht geslagen.

Aanleiding voor het handgemeen waren beledigingen, die het 18-jarige slachtoffer tegenover een 21-jarige tegenstandster had geuit tijdens de wedstrijd. De beide dames raakten met elkaar in conflict na deze beledigingen. De 30-jarige man, die de broer van de 21-jarige bleek te zijn, wilde het conflict beslechten en rende het veld in. Daar sloeg hij de 18-jarige Almelose.

De man werd aangehouden wegens mishandeling. De 18-jarige Almelose heeft aangifte gedaan van deze mishandeling. Bovendien heeft de 21-jarige Enschedese aangifte gedaan wegens belediging door de 18-jarige Almelose.
Provincie:
Tag(s):