dinsdag, 28. augustus 2007 - 9:38

Vondelfestival 2007 in Vondelparkje Bottendaal

Nijmegen

Zondag 16 september wordt tussen 14:00 en 23:00 uur in het Vondelparkje van de wijk Bottendaal in Nijmegen voor de eerste maal het Vondelfestival georganiseerd. Meer informatie over het programma: www.bottendaal.nl. De toegang is gratis.

Bezoekers kunnen volop genieten van afwisselde activiteiten en festiviteiten: muziek en dans, verschillende beeldende kunsten, eten en drinken. Diverse gevarieerde openluchtactiviteiten van en vóór de wijk, voor iedereen: jong en oud; om mee te doen of gewoonweg lekker op het gras smullen van drankjes en hapjes.

Op het programma staan inspirerende demonstraties van talenten en creativiteit uit de wijk. De officiële opening is om 14.00 uur met medewerking van het Vondelpark Amsterdam en wethouder Jan van der Meer met een historische ‘mistery gast’. Vervolgens is er breakdance, improvisaties van muzikanten uit Bottendaal, rappers en bluesrock, dj’s, poëzie, jazz, bluessessies, beeldende animatieworkshop, fotoportretten maken, schilderen/graffiti, een mozaïekworkshop, een maskerdans, living statues, knippen en scheren, eten en drinken. Vanaf 19:30 uur treedt de vijfmansformatie Saxotones Groove Mission op.

Meer informatie over het programma: www.bottendaal.nl. De toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):