woensdag, 25. juli 2007 - 19:50

Voorbereidingen Bloem en Tuin in volle gang

Nuenen

De voorbereidingen van het grootste openlucht-tuinevenement van de Benelux Bloem en Tuin in Nuenen zijn in volle gang. Vele standhouders en hoveniers die zich gaan presenteren op de beurs zijn op dit moment volop bezig met het inrichten en aanleggen van hun modeltuinen in de bossen van Landgoed de Gulbergen.

Thema van dit jaar is "Slapen in de tuin" en dat zal te zien zijn op een centraal punt op de beurs. Daar zal een heuse tuinslaapkamer te zien zijn, waaraan zo'n 12 bedrijven aan hebben gewerkt. Het concept achter deze slaapkamer is bedacht door tuinontwerper Leon van Rijswijk van Dutchadesign, onlangs bekroond als een van de weinige kwaliteitstuinontwerpers van Nederland. In het concept zal hij laten zien, welke planten rustgevend werken, maar ook beplanting om overlast van insecten zo veel mogelijk tegen te gaan.

Vorig jaar trok het evenement zo'n 66.000 bezoekers. Dit jaar hoopt de organisatie daar een schepje boven op te doen. Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 27 juli t/m zondag 5 augustus 2007 en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Provincie:
Tag(s):