maandag, 21. mei 2007 - 14:30

Voorbereidingen v.v. Anjum - Lucky Ajax in volle gang

Dokkum

Twee weken voordat Lucky Ajax en SC Heerenveen Anjum bezoeken, zijn de voorbereidingen in de hoogste versnelling gezet. Het veteranenteam van v.v. Anjum, staat op woensdag 6 juni voor de laatste keer op het veld. Om op een speciale manier afscheid te nemen van dit bijzondere team spelen zij hun laatste wedstrijd tegen Lucky Ajax. Lucky Ajax is het veteranenteam van Ajax, met o.a. spelers als Sjaak Swart, Simon Tahamata, Bryan Roy en Marco van Basten.

De eerste helft gaat van start op woensdagmiddag 6 juni. SC Heerenveen geeft een clinic met tal van bekende spelers voor alle jeugdige Anjum voetballers. De tweede helft bestaat uit de wedstrijd tussen Anjum en Lucky Ajax. De wedstrijd begint om 19.00 uur op het Kolkenfjild van Anjum. Natuurlijk ontbreekt ‘de derde helft’ niet. Een aansluitend feestprogramma met tal van bekende Nederlanders en artiesten waaronder; Lee Towers, Jacques d’Ancona en Anton Geesink. U bent natuurlijk van harte welkom. Kaarten gaan vanaf woensdag 23 mei a.s. voor slechts € 5,= in de voorverkoop bij de Hema (Dokkum), Kooyenga Groep (Dokkum) en COOP supermarkt (Anjum). Met deze kaarten heeft u toegang tot de wedstrijd en het feest.

Tijdens dit avondprogramma wordt afscheid genomen van een aantal routiniers. Spelers die vele jaren actief op de groene voetbalvelden zijn geweest. Sommigen hebben de grootste tijd van hun actieve carrière doorgebracht bij onze sympathieke buren v.v. Dokkum, anderen hebben alleen maar de blauw- witte kleuren van v.v. Anjum verdedigd. De organisatie hoopt dan ook dat het voor hen een bijzondere en onvergetelijke dag mag worden.
Provincie:
Tag(s):