donderdag, 13. september 2007 - 18:28

Vrijwilligerswerk van Telehulpverlening onderscheiden

Maastricht

De Limburgse vrijwilligersorganisatie Telehulpverlening Limburg heeft donderdag de Kwaliteitsonderscheiding ‘Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld!’ ontvangen. Organisaties die deze landelijke kwaliteitsonderscheiding ontvangen, mogen drie jaar lang het bijbehorende kwaliteitslogo gebruiken. Met dit logo kan Telehulpverlening Limburg aan de buitenwereld laten zien dat zij vrijwillige inzet op een goede manier hebben geregeld. Het is voor het eerst dat een Limburgse vrijwilligersorganisatie deze onderscheiding krijgt.

Telehulpverlening Limburg verzorgt hulp op afstand in de provincie Limburg door middel van de SOS Telefonische Hulpdienst, de Kindertelefoon en SOShulp Limburg. Bij de stichting zijn ongeveer 150 vrijwilligers actief, aan de telefoon en achter de computer. Telehulpverlening Limburg wordt als vrijwilligersorganisatie gesubsidieerd door de Provincie Limburg.

De kwaliteitsonderscheiding ‘Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld!’ wordt uitgereikt door de Vereniging NOV, Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk. Deze organisatie behartigt de belangen van vrijwilligers in Nederland.
Provincie:
Tag(s):