zondag, 29. april 2007 - 21:29

Vroege vogels worden beloond

Dwingeloo

De organisatie van de Drentse Fiets 4Daagse heeft een aantal vroege aanmelders voor de Fiets 4Daagse in het zonnetje gezet. In het Planetron te Dwingeloo heeft De Jong Intra Vakanties en Marketing Drenthe een aantal prijzen uitgereikt aan de zes blij verraste deelnemers.

De hoofdprijs, een achtdaagse fietsreis voor twee personen langs de Moezel, is gewonnen door de heer Peters uit Dodewaard. De Jong Intra Vakanties stelde deze prijs beschikbaar. De heer Peters, die dit jaar voor de eerste keer deelneemt aan de Drentse Fiets 4Daagse, was bijzonder blij met zijn prijs.

Mevrouw Wolswinkel uit Woudenberg, mevrouw Twikkeler uit Nieuwe Pekela, de heer Polhoud uit Harderwijk, mevrouw De Man uit Baarn en mevrouw De Wit uit IJmuiden zijn de gelukkige winnaars van een heerlijk Da’s nou Drenthe hotelarrangement, aangeboden door Marketing Drenthe en de Drenthehotels.

Bovendien ontvangen de eerste 5.000 aanmeldingen, dankzij een gezamenlijke actie van de Stichting DrentheCard, provincie Drenthe en Drentse Fiets 4Daagse een gratis DrentheCard. Dit is een kaart die de eigenaar veel voordeel biedt bij een bezoek aan een van de vele deelnemende bedrijven.
Provincie:
Tag(s):