donderdag, 30. augustus 2007 - 7:32

Vrouw tweemaal aangehouden binnen 24 uur

Arnhem

De politie heeft binnen 24 uur een 33-jarige vrouw uit Deelen tweemaal aangehouden. Dinsdag omstreeks 14:00 uur werd de vrouw aangehouden voor flessentrekkerij. Zij had bij een café aan het Jansplein gegeten, maar kon het bedrag van € 13,95 niet betalen.

Ter plaatse bleek de vrouw niet in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs. Ze had echter nog wel een bedrag van € 9,15 in haar bezit. Dit is alsnog betaald aan de eigenaar van het café. Agenten hebben de vrouw vervolgens aangehouden voor het niet tonen van het identiteitsbewijs. Tegen de 33-jarige is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor werd de vrouw heengezonden.

‘s Nachts om 03:15 uur is de vrouw opnieuw aangehouden. Ditmaal op verdenking van inbraak in een woning in de Transvaalbuurt in Arnhem. De politie kreeg omstreeks 03:00 uur een melding, dat er ingebroken zou worden in de woning. Ter plaatse zagen agenten dat er een ruit was ingeslagen en dat er een vrouw op de bank in de woning lag. De 33-jarige is vervolgens door de agenten meegenomen naar het politiebureau waar ze is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak verder.
Provincie:
Tag(s):