dinsdag, 31. juli 2007 - 11:42

Vrouw tweemaal aangerand door onbekende man

Den Haag

Politie Haaglanden is op zoek naar getuigen van een aanranding op de Noordwest Buitensingel, zondag 29 juli omstreeks 05.30 uur. Een 21-jarige Haagse fietste over de Noordwest Buitensingel toen zij van achteren werd ingehaald door een man op een fiets.

De man betastte haar bij het voorbijrijden en waardoor zij ten val kwam. Toen de vrouw begon te gillen, vluchtte de man weg. Even later fietste het slachtoffer op het De Constant Rebecqueplein en kwam de man weer achter haar fietsen.

Opnieuw kwam de vrouw ten val doordat de man haar duwde. Terwijl de vrouw op de grond lag en de verdachte naast haar stond, heeft zij aan de overkant van de weg een fietser gezien. Bij het zien van de fietser, stapte de belager van de vrouw weer op zijn fiets en ging er vandoor in de richting van de Newtonstraat of de Suezkade.

De verdachte was gekleed in donkere kleding en had een capuchon over zijn hoofd, waardoor de vrouw hem niet goed heeft kunnen zien. De vrouw hield aan haar val schaafwonden en een pijnlijke schouder over.
Provincie:
Tag(s):