donderdag, 23. augustus 2007 - 13:52

Vuilnisman maakt videoclip bij 'afvalrap'

Breda

De Bredase afvalinzamelaar en rapper Jur van Leeuwen, medewerker van Afvalservice, heeft een videoclip gemaakt van zijn rap ‘Een dag uit het leven van een vuilnisman’. De clip van het nummer is sinds kort te zien op YouTube.

De clip is te zien via >you tube. De Bredase afvalinzamelaar/rapper Jur schreef deze rap oorspronkelijk voor de wedstrijd ‘Kunst Uit Afval’. Daarin daagt Afvalservice de Bredase bevolking uit om kunst te maken van hun afval. Deze wedstrijd werd uitgeschreven voor de open dag van Afvalservice, die afgelopen juni plaatsvond.

Kunst uit afval krijgt later dit jaar een vervolg, waarbij met name middelbare scholieren gevraagd wordt kunst uit afval te maken.

In zijn rap beschrijft Jur een dag uit zijn leven als afvalinzamelaar. Het wel en wee met collega’s en inwoners van Breda. In de clip figureren medewerkers van Afvalservice. De videoclip is gemaakt door twee Bredanaars: Frederik Duerinck van Duerinck Productions. (filmmaker) en Patrick Gutlich van Gepatto Interactive Media (web en multimedia).
Provincie:
Tag(s):