vrijdag, 19. oktober 2007 - 18:57

Wat zit er in de koelkast van Sonja Bakker?

Amsterdam

De Wereld van Sonja Bakker portretteert de succesvolle gewichtsconsulente Sonja Bakker samen met haar man Koen en hun kinderen Tristan en Finn in hun dagelijks leven. Zowel thuis als op het werk volgen de camera’s het hele gezin. Sonja is momenteel druk bezig met de lancering van haar nieuwe boek, Gezond genieten met Sonja, dat 1 december in de winkels verschijnt.

In vijf afleveringen wordt de kijker een blik gegund in het leven van voedingsdeskundige Sonja Bakker. De camera’s volgen haar onder andere bij een van haar vele lezingen en gaan mee naar Duitsland, waar Sonja’s boeken ook verkocht worden. Daarnaast komen de medewerkers achter de schermen nu een keer in beeld, waaronder de werkzaamheden van haar man Koen, die haar zakelijke belangen behartigt. Sonja is bovendien moeder van twee zonen, Tristan van 4 en Finn van 2, die ook de nodige aandacht opeisen.

Uiteraard is in De Wereld van Sonja Bakker ook te zien hoe Sonja de laatste voorbereidingen beleeft van haar nieuwe boek Gezond genieten met Sonja. Ze wordt hiervoor bijvoorbeeld gevolgd bij een bezoek aan de drukkerij. Op zaterdag 1 december ligt Sonja’s nieuwe boek in de winkels.

Maandag 26 november t/m vrijdag 30 november bij SBS 6 van 18.30 tot 19.00 uur
Categorie:
Tag(s):