zondag, 8. juli 2007 - 16:55

Waterschap Zuiderzeeland reikt prijs uit rond 50 jaar Tollebeek

Tollebeek

Mevrouw Bouma uit Tollebeek is de winnaar van de prijsvraag die Waterschap Zuiderzeeland organiseerde rond 50 jaar Tollebeek. Ze wint daarmee een rondvlucht voor drie personen boven haar woonplaats. De winnaar was één van de bezoekers die tijdens de consumentenbeurs meedeed aan de prijsvraag van het waterschap.

Meer dan honderd bezoekers testten hun kennis. Vragen als ‘Hoeveel bestuursleden heeft het waterschap?’ en ‘Hoeveel gemalen beheert het waterschap in Flevoland?’ waren niet voor iedereen even gemakkelijk. Mevrouw Bouma beantwoordde de tien vragen goed en maakte de beste schatting van de begroting. Daarom kreeg zij de kans om Tollbebeek en het beheergebied van Waterschap Zuiderzeeland vanuit een ander perspectief te bekijken.

Maandag 18 en dinsdag 19 juni vond een consumentenbeurs plaats in het kader van 50 jaar Tollebeek. De beurs werd goed bezocht. Voor het waterschap was dit een mooie gelegenheid om met mensen in gesprek te gaan en te vertellen waar het waterschap voor staat: veiligheid, voldoende water en schoon water.
Provincie:
Tag(s):