donderdag, 6. december 2007 - 17:01

Wedderbergen Winterland

Wedde

Overdekt schaatsen op het villapark Weddermeer in Wedde? Dat kan vanaf maandag 17 december voor iedereen die wil in ‘Wedderbergen Winterland’. De baan is elf weken open en de laatste ronde kan op vrijdag 29 februari geschaatst worden.

,,Met Wedderbergen Winterland willen wij ons op de kaart zetten�, zegt beheerder Jan Rendering van Villapark Weddermeer. ,,De ijsbaan wordt naast het paviljoen van Weddermeer gebouwd.� Jong en oud zijn welkom op het park. Over de baan wordt een tent gebouwd zodat bezoekers geen rekening hoeven te houden met de weersomstandigheden.

De ijsbaan wordt geopend op maandag 17 december om 16.00 uur. Rendering: ,,We willen de schoolkinderen betrekken bij de opening, maar verder richten wij ons op alle doelgroepen. Ook voor ouderen is het leuk om weer eens te schaatsen, want in de omgeving bestaat er geen alternatief.�

Op doordeweekse dagen en tijdens de weekeinden is de baan open van 13.00 tot 20.00 uur en in de vakantieperiode van 10.00 tot 20.00 uur (wijzigingen voorbehouden). Kinderen tot twaalf jaar betalen twee euro om te schaatsen. Voor iedereen van twaalf jaar en ouder bedraagt de entree drie euro. Deze entree prijs is inclusief schaatsverhuur.

Bezoekers van het park mogen gratis gebruik maken van de ijsbaan die - direct achter de receptie - aan de Paviljoenweg komt te liggen. De baan is ook tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie geopend.
Provincie:
Tag(s):