zaterdag, 6. oktober 2007 - 8:30

'Weet u wie ik ben?'

Amsterdam

De politie kreeg op vrijdag 5 oktober een uitzonderlijk verzoek. Een vrouw wil graag weten wie ze is. De politie heeft nu besloten om de hulp in te roepen van de bevolking van Amsterdam bij het vaststellen van de identiteit van een onbekende vrouw. De vrouw raakte op dinsdag 25 september gewond bij een aanrijding met een tram, belandde in het ziekenhuis en is sindsdien haar geheugen kwijt.

Zij werd uit het ziekenhuis ontslagen en is opgevangen door een hulpverleningsinstantie. De vrouw wendde zich ten einde raad tot de politie met het opmerkelijke verzoek een onderzoek in te stellen naar haar identiteit.

Op dinsdag 25 september 2007 rond 19:30 uur liep de onbekende vrouw tegen een tram aan op het Frederiksplein te Amsterdam. Zij raakte daarbij gewond en werd naar een ziekenhuis vervoerd waar zij werd opgenomen. Na dit ongeval kan de vrouw zich niets meer herinneren van voor de aanrijding. De vrouw heeft een licht getinte huidskleur/ negroïde, is tussen de 30 en 40 jaar, 1.60 -1.65 m lang en heeft zwart golvend / kroeshaar tot over de schouder.
Provincie:
Tag(s):