dinsdag, 27. november 2007 - 23:31

Werkzaamheden aan het asfalt

Terneuzen

Uit inspecties is gebleken dat er in verschillende kernen in de gemeente Terneuzen weggedeelten gereconstrueerd dienen te worden. Vanaf maandag 3 december en begin volgend jaar starten de onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt in diverse kernen.

Maandag 3 december wordt er in Axel in de Pieter Brueghelstraat begonnen. De werkzaamheden duren tot en met 14 december.

Maandag 10 december wordt er gestart met het onderhoud aan een gedeelte van de Eversdam in Westdorpe. De uitvoering is hier voorzien tot en met 21 december.

Vanaf half januari 2008 staat het Minister Lelyplein in Sluiskil op de planning. Medio half februari wordt er eveneens in Sluiskil begonnen aan de Baljuwlaan tussen de Kerkstraat en de Rentmeesterstraat en vanaf half maart aan de Regentenstraat tussen de Drostlaan en de Veldstraat.

In Sas van Gent starten medio eind maart de werkzaamheden aan het Suikerplein. Medio half april zijn de werkzaamheden aan de Molenweg tussen de Eikenlaan en Klapstraat in Koewacht gepland.

Alle bovengenoemde data zijn uiteraard afhankelijk van de weersgesteldheid en onvoorziene omstandigheden. Tijdens de werkzaamheden worden de genoemde straatgedeelten tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Voor een aantal straten worden omleidingsroutes ingesteld. Bewoners en belanghebbenden worden tijdig op de hoogte gesteld van de uit te voeren werkzaamheden.
Provincie:
Tag(s):