donderdag, 30. augustus 2007 - 11:39

Wie helpt de politie een handje?

Flevoland

Is er iets gebeurd? Een ongeluk? Een controle? Wie kijkt er niet even als je ziet dat de politie bezig is op de weg? Maar het hoeft niet bij kijken te blijven. U kunt zelf komen helpen. Als politievrijwilliger. De politie zorgt ervoor dat mensen zich op de weg aan de regels houden en dat het verkeer in goede banen wordt geleid na een aanrijding. En dat mensen zich niet als wegpiraten gedragen of met teveel alcohol op achter het stuur gaan zitten. Wie naast een baan of zorgtaak nog tijd over heeft, kan zich aanmelden als politievrijwilliger. Ze kunnen uw hulp in Flevoland goed gebruiken.

Misschien was u niet op de hoogte van de mogelijkheid om politievrijwilliger te worden. Toch werken er in Flevoland al enkele mensen die naast hun baan of zorgtaak in hun vrije tijd kiezen voor politiewerk in uniform. De politie zoekt mensen die hart hebben voor de maatschappij en die in hun vrije tijd problemen willen oplossen, de rust willen herstellen, maar ook durven ingrijpen als dat nodig is. Gemotiveerde mensen, die het werk als politievrijwilliger zien als een plezierige, afwisselende en belangrijke invulling van hun vrije tijd.
Het jonge, dynamische korps van Flevoland is volop in ontwikkeling en maakt net als de provincie Flevoland een flinke groei mee. Daarom zijn ze hard op zoek naar vrijwilligers. Wilt u meer actie in uw huidige baan? Dan kunt u bij de politie Flevoland informeren naar uw mogelijkheden binnen het korps.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer 0320-277774, of u kunt een e-mail sturen naar info@flevoland.politie.nl. Voor aanvullende informatie over kunt u kijken op www.kombijdepolitie.nl
Provincie:
Tag(s):