vrijdag, 14. september 2007 - 15:56

Wie wil er een gratis fiets?

Breda

Op maandag 17 september kunnen Bredanaars om 12.00 uur een wedstrijd fietsen tegen wethouder Willems op het wielerspel dat van 08.00 uur tot 14.00 uur in de hal van het Stadskantoor opgesteld staat. Alle deelnemers aan het wielerspel maken kans op een fiets! Iedereen die op de fiets naar het Stadskantoor komt ontvangt bovendien een beloning.

Dit is een greep uit de activiteiten die de gemeente organiseert in het kader van de Europese ‘Week van de Vooruitgang’. Wethouder Willems van verkeer en milieu: ‘De Gemeente Breda wil Bredanaars en Bredase bedrijven deze week op een leuke en informatieve manier laten kennismaken met duurzame manieren van vervoer. Daarom belonen we iedereen die zich al duurzaam verplaatst en dagen we de rest uit om dat ook te doen’.

Deze hele week van 15 tot en met 22 september staat in het teken van lopen, fietsen, openbaar vervoer, auto’s op alternatieve motorbrandstoffen en kritisch autogebruik. Want ook Bredanaars willen wonen op een plek met schone lucht, waar de straat een veilige plek is om te fietsen en een bus of deelauto binnen handbereik is. De eerste stap op weg naar een schonere lucht is dat Bredanaars zelf bewust kiezen voor duurzame manieren om zich te verplaatsen.
Provincie:
Tag(s):