dinsdag, 19. juni 2007 - 17:11

Wie wordt Babe of the Year 2007; Fatima of Chantal?

Amsterdam

Musicalster Chantal Janzen en hockey-babe Fatima Moreira de Mélo strijden vanaf vandaag om de titel Babe of the Year 2007. Dit maakte Chiel Beelen vandaag bekend in zijn programma op 3FM. Hiermee geeft hij het startschot voor een spetterende eindstrijd.

In de halve finale verloren de sexy brunette Yolanthe en titelverdedigster Elise van der Horst van de twee superblondines. Yolanthe van Kasbergen die in mei jl. door mannenblad FHM nog werd uitgeroepen tot meest sexy Babe van Nederland eindigde op de 3e plaats. Battle winnares 2005, Elise van der Horst, werd 4e.

Voor de eindstrijd is de teller weer op nul gezet. De kiezer bepaalt via Battle of the babes hoe de strijd tussen de twee blonde diva's verloopt. Alles is mogelijk. De nieuw geplaatste fotogalerie en extra informatie over de Babes maakt het nog aantrekkelijker een voorkeursstem uit te brengen.

Op dinsdag 26 juni a.s. wordt bekend gemaakt wie men tot mooiste en populairste Babe van het land heeft gekozen. Wordt musicalvedette Chantal Janzen de überbabe van 2007? Of kiest Nederland massaal voor de sportieve Fatima?
Categorie:
Tag(s):