zondag, 7. oktober 2007 - 19:47

Winkeldiefstal van 1800 euro

Arnhem

Een 58-jarige vrouw uit Didam is zaterdag in Arnhem door de politie aangehouden wegens winkeldiefstal. De vrouw werd door beveiligers van een warenhuis aan de Ketelstraat in de kraag gevat toen het alarm afging terwijl ze de zaak verliet. Bij de vrouw werd voor een bedrag van 1800 euro aan parfum en kleding aangetroffen.

De buit werd aan de zaak teruggegeven maar er bleek wel voor ruim 200 euro aan schade aan de kleding te zijn ontstaan. Door de Didamse werd de schade direct vergoed. Ook bekende zij de diefstallen. Justitie beslist wat er verder met haar gebeurt.

Vrijdag hield de Arnhemse ook twee verdachten aan van winkeldiefstal. Op het Elderveldplein werd een 32-jarige Arnhemmer meegenomen nadat hij drie pakjes shag zou hebben gestolen. De man was vorige week ook al gepakt voor winkeldiefstal en had toen een boete gekregen van 140. Justitie besloot de Arnhemmer nu te dagvaarden.

Een 24-jarige man uit Deventer was hetzelfde lot beschoren. Hij viel door de mand toen hij bij een warenhuis aan de Ketelstraat prijskaartjes zou hebben verwisseld om zo een vest goedkoper te kunnen krijgen.
Provincie:
Tag(s):