dinsdag, 2. oktober 2007 - 19:09

Winnaars bekend van enquête woonwensen en leefbaarheid

Hoogezand-Sappemeer

Op dinsdag 2 oktober 2007 hebben drie inwoners van de gemeente, die hebben meegedaan aan de vragenlijst voor het onderzoek naar de woonwensen en leefbaarheid, op het gemeentehuis hun prijs overhandigd gekregen door de wethouder van volkshuisvesting Harry Struik.

De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft in samenwerking met de woningcorporaties Volksbelang en Talma in maart van dit jaar een onderzoek gedaan onder de inwoners van de gemeente naar de woonwensen en de waardering van de woonomgeving.
Om deelname aan deze enquête te stimuleren, maakten de deelnemers aan het onderzoek kans op een prijs. Van de circa 3.450 mensen die de vragenlijst hebben ingevuld, zijn er drie prijswinnaars getrokken.

De gelukkigen krijgen uit handen van wethouder Struik een VVV Iris waardebon van € 250,- (hoofdprijs), een VVV Iris waardebon van € 100,- (tweede prijs) en een theaterbon van ’t Kielzog ter waarde van € 50,- (derde prijs).

In juli van dit jaar zijn de resultaten van het woononderzoek bekend geworden. Op vrijwel alle fronten scoorde de gemeente beter dan bij een vergelijkbaar onderzoek in 2002. De uitkomsten van het onderzoek vormen een belangrijke basis voor het nieuwe Woonplan 2008-2012.
Provincie:
Tag(s):