donderdag, 18. oktober 2007 - 19:37

Winnares F.A.B.S. in videoclip Craig David

Amsterdam

In F.A.B.S.: Search for a Video Model is Veronica op zoek naar dé dame die Face, Attitude, Body en Sex appeal heeft. De winnares krijgt een rol in een videoclip van een bekende internationale artiest. Deze artiest is niemand minder dan Craig David! Deze Engels R&B ster staat onder contract bij Warner Music.

Craig David is bekend van onder meer 7 Days, Fill Me In en Walking Away . Zijn nieuwste single heet Hot Stuff ( Let’s Dance ) en ook dit nummer voorspelt veel goeds. Het nummer is afkomstig van zijn nieuwe album Trust Me dat op 9 november uitkomt.

Craig David is dé artiest waar alles in F.A.B.S.: Search for a Video Model om draait. In één van de laatste afleveringen zal Craig zelf een keuzen maken wie van de drie overgebleven dames samen met hem in zijn volgende videoclip zal dansen.

Elke week zijn andere grote internationale artiesten zoals James Blunt, Cassie en Monrose in het programma te zien. Deze sterren maken in elke aflevering bekend wat de opdracht van deze week is. Ook geven ze de meiden bruikbare tips over hoe ze hun doel om een goed videomodel te worden, het beste kunnen bereiken.

F.A.B.S.: Search for a Video Model
Elke donderdag om 21.30 uur bij Veronica
Categorie:
Tag(s):