vrijdag, 5. oktober 2007 - 11:52

Woonfestival Lelystad: woontrends, -innovaties en nieuwe projecten

Lelystad

Vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober vindt in Sportcentrum De Koploper het woonfestival Lelystad plaats. Dit festival wordt voor de achtste keer gehouden. Op vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Alle trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen worden in de spotlights gezet. Er is bijzondere aandacht voor duurzaam bouwen. De gemeente Lelystad neemt op het woonfestival een eigen stand in. Onderwerp dit jaar in de gemeentestand is "architectuur" en "het wonen " in Lelystad. Dit meldt de gemeente Almere op haar site.

In de gemeentestand zijn presentaties van architectuur en verblijfsmogelijkheden te zien. Bezoekers kunnen er een virtuele rondrit maken door Lelystad. Bezoekers die zich bij de stand van de gemeente melden, maken kans op een geheel verzorgd weekend in Lelystad. Ook is er informatie over binnenkort beschikbare kavels in Jol en Galjoen-Zuid voor de bouw van een eigen woning.
Op zaterdag 6 oktober is er tijdens het Woonfestival de mogelijkheid om Lelystad per bus te verkennen. Er zal drie keer een bus vertrekken van de Stichting Lelystad Promotie: om 11.30 uur, om 14.00 uur en om 15.15 uur. In de bus kunnen mensen een vragenlijst invullen. Wanneer ze deze ingevuld inleveren krijgen ze na de bustocht in de stand een presentje.
Op de website www.zowiljewonen.nl heeft de gemeente Lelystad een test geplaatst bestaande uit tien vragen om uit te vinden welk woontype je voorkeur heeft. Wie de test invult met achterlating van naam- en adresgegevens, krijgt gratis kaartjes voor het woonfestival Lelystad en maakt ook kans op een weekendje weg in Lelystad.
De entreeprijs voor het Woonfestival is € 3,- per persoon. De gemeente Lelystad geeft zolang de voorraad strekt gratis kaartjes weg. Deze zijn vrij verkrijgbaar bij de balie van het Infocentrum in de hal van het Stadhuis.
Provincie:
Tag(s):