vrijdag, 26. oktober 2007 - 16:48

Wordt het Tessa of Maaike?

Hilversum

Zaterdagavond rond de klok van 22.30 uur is duidelijk of Nederland heeft gekozen voor Tessa of Maaike als winnaar van So You Wannabe A Popstar. De twee meiden zingen in de finale ieder drie nummers waarna het aan de kijkers thuis is om te bepalen wie zich de nieuwe popster van Nederland mag noemen en het platencontract wint. Een van de drie nummers die Tessa en Maaike zullen zingen is hun eigen single die speciaal voor hen is gecomponeerd.

Direct na de finale is deze single te downloaden via de webiste van So You Wanna Be A Popstar en enkele dagen later ligt de single ook in de winkels. De finale van So You Wannabe A Popstar is zaterdagavond 27 oktober van 20.00 tot 22.30 uur te zien op SBS 6 en wordt natuurlijk gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

De 16-jarige Tessa van Tol uit Abbenes en de 17-jarige Maaike Jansen uit Raalte zijn uiteindelijk de laatste twee overgebleven kandidaten uit meer dan 7500 kandidaten. Zaterdagavond zullen ze de strijd met elkaar aan gaan in een spectaculaire finale. In de finale heeft de jury slechts een adviserende rol en zullen Henkjan Smits, Maurice Wijnen, Babette Labeij en Marc Forno dus geen punten geven. Het is geheel aan de kijkers thuis die via de telefoon en sms hun stem kunnen uitbrengen.

In de finale zingen Tessa en Maaike een nummer waarmee ze eerder in de shows optraden en zingen ze een nummer dat de luisteraars van Q-Music hebben uitgekozen. Voor Tessa hebben de luisteraars ‘Because of You’ van Kelly Clarkson en voor Maaike ‘You’re still the One’ van Shania Twain uitgekozen. Ook zullen beide finalisten hun eigen single ten gehore brengen welke speciaal voor hen is gecomponeerd. De single van Tessa heet ‘I put my trust in you’ en Maaike zal het nummer ‘Don’t look for me’ zingen. Direct na afloop zal de single van de winnaar te downloaden zijn via www.soyouwannabeapopstar.nl, deze actie is opgezet i.s.m. Aim4Music. Enkele dagen later ook in de winkels verkrijgbaar zijn.
Categorie:
Tag(s):