maandag, 26. november 2007 - 14:54

Youp presenteert 'Youp' !

Amsterdam

De LINDA., de GULLIT., de MATTHIJS., Felderhof, Catherine, Heleen…
We konden erop wachten: na al die andere BN-ers met een tijdschrift wilde ook Youp van ’t Hek natuurlijk een eigen glossy. Maar dan wel één met een knipoog van Youp. En die parodie is er nu: vanaf dinsdag 27 november ligt de ‘YOUP’ in de winkels.

De afgelopen weken gaven Youp van ’t Hek en fotograaf Bob Bronshoff al een voorproefje van de ‘YOUP’ in hun rubriek ‘Bob & Youp’ in VARA TV Magazine. En nu is ‘ie af! Op maandag 26 november presenteerde Youp ‘YOUP’, bij Joop Braakhekke in restaurant Le Garage in Amsterdam. Vanaf dinsdag 27 november liggen de 180 glimmende pagina’s in de schappen. Met een oplage van 100.000 stuks is de uitgave bij voorbaat als collectors item bestempeld.

Eindelijk komen we te weten met welk BN-koppel Youp en zijn Debby al meer dan zeven jaar kerst vieren. Zijn dat Connie en Hans misschien? Georgina en Jort? Hella en Freek? Leontien en Marco? Of toch Louis en Truus?
‘YOUP’ vertelt alles over Youp. Echt alles? Ja alles. Zijn huizen, zijn schnabbels, zijn auto’s, zijn hobby’s, zijn lekkerste plekjes, zijn vriendinnetjes, zijn wijnkelder, zijn knuffeljunk, zijn brillen, zijn Kerstmis, zijn lijk… Alles! Daar hebben we recht op!

‘YOUP’, de glossy van Youp van ’t Hek, een eenmalige uitgave van de VARA-Uitgeverij, 180 pagina’s, in opmaat tot de uitzending van de tv-registratie van ‘Schreeuwstorm’, op zaterdag 29 december bij de VARA op Nederland 1.
Categorie:
Tag(s):