zaterdag, 1. september 2007 - 10:36

Zaak verdronken Stadjer in Opsporing Verzocht

Groningen

Het landelijke opsporingsprogramma ‘Opsporing Verzocht’ van de AVRO besteedt aanstaande dinsdagavond 4 september aandacht aan het ernstig incident op de Noorderhaven in Groningen. Hierbij belandde afgelopen maandagnacht een 31-jarige man uit Groningen in het water van de Noorderhaven. Het slachtoffer is vervolgens verdronken.

Vermoedelijk heeft de Stadjer vlak voor het te water raken ruzie gehad met een nog onbekende man. Na de ruzie en de val van het slachtoffer in het water is de betreffende man weggelopen. De politie beschikt over een summier signalement. Het betreft een man met een licht getinte huidskleur, 1.70 meter lang, leeftijd tussen 25 en 35 jaar, donker haar en gekleed in een jas met stiksels.

De politie wil graag in contact komen met de hiervoor omschreven man. Ook wil de politie mensen spreken die informatie kunnen geven over de betreffende ruzie en over het te water raken van het slachtoffer. Mensen die denken iets te weten over het voorval op de Noorderhaven worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):