donderdag, 14. juni 2007 - 13:24

Zaakwaarnemer Perez: 'Dit kunnen we niet meer tolereren'

De zaakwaarnemer van Ajax-speler Kenneth Perez, Kartsten Aabrink, laat tegenover 'De Telegraaf' zijn ongenoegen blijken over de gang van zaken rondom de transfer van zijn speler. "Deze behandeling van Perez door Henk ten Cate kunnen wij niet meer tolereren."

De Deen mag bij Ajax vertrekken, maar de Amsterdammers verkopen Perez liever niet aan een directe concurrent. Aabrink vindt deze houding allesbehalve correct. "Henk ten Cate heeft gekregen wat hij wil. Ten Cate wil niet meer werken met Perez. Dit was geen verrassing meer voor ons. We wisten het al een half jaar. Dat moeten wij accepteren. Maar daarmee is de rol van Ten Cate uitgespeeld. Het is niet Ten Cate of Ajax die bepaalt waar Perez nu gaat spelen."

Volgens technisch directeur Martin van Geel is er geen sprake van dat Ajax de transfer dwarsboomt. "In eerste instantie wilden we Perez het liefst naar het buitenland verkopen, maar hij wil in Nederland blijven, dus die optie viel af. Vervolgens hebben we te maken met twee clubs die hem willen hebben, PSV en Feyenoord, en moeten we kijken of we eruit kunnen komen. Dat is tot op heden nog niet het geval en meer is er niet aan de hand."
Categorie:
Tag(s):